Herkenbaar

18 dingen die je over jezelf leert nadat je moeder bent geworden

18 dingen die je over jezelf leert nadat je moeder bent geworden Niemand heeft ooit gezegd dat het moederschap een eitje is. Maar omdat we zoveel de nadruk leggen op wat we onze kinderen leren, vergeten we vaak hoeveel we over onszelf leren. Voor elke mijlpaal, zoals de eerste lach, stapjes en woordjes, van je kind, ontdek je ook sterke punten en trekjes van jezelf waarvan je nog niet wist dat je ze had. Benieuwd naar wat die zijn? Hieronder staan 18 dingen die je over jezelf leert nadat je moeder bent geworden.

9 dingen die moeders tegen elkaar zeggen tijdens een avondje uit

9 dingen die moeders tegen elkaar zeggen tijdens een avondje uit Tijdens een avondje uit met alleen maar moeders kom je niet zo snel terecht in de hipste clubs. Dat neemt niet weg dat zo’n avond met allemaal gelijkgestemde dames heel fijn is en soms zelfs levensreddend kan zijn. Even volwassen gesprekken met vrouwen die begrijpen hoe het is om mama te zijn. De onderstaande zaken zijn typische dingen die moeders dan tegen elkaar zeggen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »