Onze merken

We hebben veel producten van Happy Horse.

Happy Horse, dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het designteam van Happy Horse steeds weer een andere snaar te raken.

Happy Horse tekent al ruim vier decennia jaar lang een collectie knuffels en bijpassende artikelen die steevast verleiden tot een glimlach of een grinnik. Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.Clayre & Eef

Stijl geïnspireerd door landelijke woonomgeving
De huidige Clayre & Eef collectie is uitgegroeid tot een compleet assortiment van woonaccessoires die van een huis een thuis maken. Vanuit het hoofdkantoor worden de Clayre & Eef designs nog voornamelijk met de hand getekend en geschilderd, in een charmante, brocante sfeer, die zo typisch is voor Clayre & Eef. Deze landelijke, nostalgische Clayre & Eef-stijl kent zijn oorsprong in het Limburgse dorpje Haelen, gelegen in het prachtige, bosrijke Leudal en onderscheidt zich door een diversiteit in herkenbare en romantische dessins.Anna Club Plush
Anna Club Plush staat al meer dan twintig jaar garant voor pluche dieren van de hoogste kwaliteit. Kenmerkend is de collectie ‘levensechte’ honden, poezen en konijnen. Van kleurrijke en grappige figuren tot de naturel kleuren van de traditionele teddybeer, de producten van Anna Club voldoen altijd aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. De uitgebreide collectie wordt voortdurend vernieuwd, passend bij de trends van vandaag.
WWF PLUSH COLLECTION
Met deze prachtige, levensechte collectie pluche dieren wil het WWF de aandacht vestigen op de kwetsbare natuur, wereldwijd. Maar niet op een sombere manier. Nee, de pluche dieren van het WWF staan voor passie, optimisme, geloofwaardigheid en inspiratie.
De pluche dieren van het WWF blinken uit door de enorm hoge kwaliteit en voldoen aan strikte veiligheidsnormen.
Met het kopen van een van deze pluche dieren draag je bij aan de missie van het WWF: een toekomst waarin mensen in harmonie leven met de natuur.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »