Binnen spelen

Small Foot Minigolf

Kom, laten we een rondje minigolf spelen! De bedoeling van dit spelletje is dat je met de behulp van de golfer (Rocker) het balletje over de wip de finish (hole) speelt.
Vergelijk

Small Foot Boggle de luxe

Boggle de luxe is een woord- en cijferspel. Je speelt het spel met grote dobbelstenen en een speelbord en een groot aantal letters voor het maken goede van woorden.
Vergelijk

€29,95

Informatie

Small Foot Houten kleedpop meisje

Kleed je houten kleedpop aan. Bijna alle meisjes (maar ook veel jongens) houden van nieuwe kleren! Met deze creatieve set kan je de kleedpop nieuwe kleren geven wanneer je maar wilt!
Vergelijk

€13,50

Informatie

Small Foot Dartspel 'professioneel'

Dartspel in nostalgisch kroeg-design! Inclusief bord voor de gescoorde punten. Het bord (Ø. Ca. 42 cm) is uitgerust met sterke haken voor een goede grip. Inclusief 6 darts (Ca. 11 cm) en 2 krijtjes.
Vergelijk

€49,50

Informatie

Small Foot Klassieke spelletjes 4 in 1

Reizen met deze spelletjes is onvermoeibaar. Het spel kan snel opgeruimd worden en neemt niet veel ruimte in beslag. Een favoriet voor iedereen. Domino, schaken, dammen of mikado.
Vergelijk

Small Foot Pikkende Kippen

Pikkende kippen is een behendigheidsspel waarbij de fijne motoriek op speelse wijze wordt getraind. De 5 kippen zitten met een touwtje verbonden aan een balletje wat onder het spel hangt.
Vergelijk

€14,75

Informatie

Small Foot Rekenstokjes

Met deze rekenstokjes kan leren toch echt ontzettend leuk zijn! De rekenstokjes zijn de ideale wiskundemaatjes voor alle kinderen in de schoolgaande leeftijd. Ze leveren namelijk snel en duidelijk inzicht in cijfers.
Vergelijk

Small Foot Spoken toren

Een handigheidsspel voor vingers en ogen. Wie kan een of meerdere stokjes van de toren terugtrekken zonder dat de spookjes neervallen?
Vergelijk

€27,50

Informatie

Small Foot Picknickkoffer Theeparty 17 delig

17 delig theeservies voor de peuters in een handig meeneemkoffertje.
Vergelijk

€21,75

Informatie

Small Foot Doolhof

Om de weg van dit houten doolhof te volgen rol je het balletje over de witte streep. Het balletje beweeg je door het bord te bewegen met de knoppen aan de zijkant.
Vergelijk

€26,75

Informatie

Small Foot Xylofoon

Met deze kleurrijke xylofoon kan elke kleuter de mooiste muziek maken. Gevoel voor klank en muziek is nog nooit zo makkelijk geweest.
Vergelijk

€16,50

Informatie

Small Foot Goudkoorts

Trek de gekleurde stokken uit de toren zonder een goudklompje te laten vallen.
Vergelijk

€29,99

Informatie

Small Foot Houten spoorlijn

Mooie houten spoorlijn met rails die op verschillende manieren kunnen worden aangesloten met elkaar.
Vergelijk

€76,99

Informatie

Small Foot Cijfer plezier

Rekenen is niet zo moeilijk! Zeker niet als je kan oefenen op dit houten rekenbord. Speel en leer!
Vergelijk

€19,99

Informatie

Small Foot Beer met sjaal

Super zachte, krullende vacht en een zijdeachtige zachte sjaal brengen een glimlach op het gezicht van elk kind. De poten en oren hebben leuke sterretjes. Ieder kind wilt deze beer mee in bed.
Vergelijk

€12,95

Informatie

Small Foot Puppy

Deze puppy kan niet wachten geknuffeld te worden. Knuffelen gegarandeerd met zijn lange, floppy oren en lieve lachende gezichtje.
Vergelijk

Small Foot Rolling Tennis

Vies weer buiten? Maakt niks uit, met dit spel, dat al meer dan 80 jaar bestaat, kan je nog uren spelen op je eigen tafel.
Vergelijk

Small Foot Klokkijken

Tik tak, tik tak. Kinderen kunnen met deze houten leer-klok makkelijk leren klokkijken! De nummers staan in verschillende houten vormen en kleuren.
Vergelijk

€15,25

Informatie

Small Foot Veterstrikken

Leer je kind razendsnel veterstrikken met deze rijgschoenen. Daarnaast trainen deze leuke schoenen ook geduld en handvaardigheid.
Vergelijk

€16,95

Informatie

Small Foot Wiebeltoren

Blokjes van natuurlijk hout. Bouw de toren op, verwijder de blokken uit de toren en plaats ze er weer boven zonder dat de toren valt! Traint geduld en de fijne motoriek
Vergelijk

Small Foot Vier op een rij

Een houten reisversie van het klassieke spel 'vier op een rij' in een bedrukte geschenkdoos. De stukken zijn van hout.
Vergelijk

€11,25

Informatie

Small Foot Dartspel Velcro

Leuk spel voor jong en oud. Dit klittenband dartbord bevat drie ballen en drie darts met klittenband.
Vergelijk

Small Foot Tafel biljart

Tafel biljart spelen als de grote versie maar dan in het klein met deze mini biljart met alles wat je nodig hebt: 2 x keu, 16 ballen, 1 triangel, 1 bezempje, 1 krijtje. Een leuk spel voor thuis!
Vergelijk

€29,99

Informatie

Small Foot 2 schattige dino's

Set van 2. Deze twee snoezige dinosaurussen in het klein zijn verkrijgbaar in het rood en groen. Zij zullen je verrassen met hun stekels op de rug en hoofd. Ze zien er bijna als hun echte voorouders. Elk kind wil ze knuffelen!
Vergelijk

€19,75

Informatie
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »